Login
No : 73  
IP: 211.59.33.163    Vote: 0    Date: 2007/07/02 12:30:55    Read: 77728
Title Remaining Days
Name KIRO








Translated by mwoo

   
Calvin Wonderful clip... Though it's short... It's meaning is profound!
218.186.8.12 07/25
edo How to download this?
125.163.135.79 08/14
wasan How to download this? Thailand

How to download this?
Thailand
202.41.190.229 09/24
anton terimakasih Tuhan
125.163.137.86 09/26
Rendy Bpp Selalu ingat Tuhan dalam setiap langkahmu, serahkan kuatirmu kedalam hadiratNya, maka Ia akan memulihkanmu. Thx God. Love U so Much...
125.164.222.112 10/01
Lucky how to download this?
221.132.246.170 10/09
Lucky how to download this?
221.132.246.170 10/09
april life is too short and our main reason is to spread the gospel, treasure every minute of our life in serving God!! tnx for this flash!! tnx Kiro!!
121.54.32.87 11/09
Ayub Jkt I get a lot of bless from this web. I have collection this flash donghaeng a several title. How to download any new flash donghaeng collection? Must I buying? Thanks GBU
202.145.1.5 11/13
Ayub W Untuk download file flash, coba gunakan software khusus untuk itu, diantaranya, Flash Grabber atau Flash Save (saveflash.com)
202.145.1.5 11/13
Ivan_LA God, Thx for Your Love
125.161.82.126 11/28
sue I actually didn't get it but i thought it was nice
71.192.246.255 12/05
Mellina nah loh.. ngena bgt deh..
124.81.192.76 12/06
ariel ..thanks god for your great passion!
137.71.224.55 12/08
asd ddd
222.124.27.5 12/09
chuee thanks god, 4 ev'thing
117.103.175.14 12/21
Leanita wah...oke banget tuch...dalem banget
125.161.8.187 01/03
roio oiuoruioiuo
58.9.14.79 01/04
ariel ..dear jesus i know all of us are not going to stay longer here on earth.,i beg u please pardon me on all my sins for the time the our soul depart from our body will come to you and take us to your paradise in heaven...
137.71.224.55 01/14
Reza Betapa kita menyia-nyiakan waktu kita untuk sekedar kehidupan kita...
Lihat,contohlah Yesus...
Beritakan dan kabarkan Injil kepada jiwa-jiwa yang menanti di luar sana..
Mereka perlu mengenal Yesus..
So,don't waste our time for our stupid acitiviy..
Give the best to Jesus...
God Bless you all...
125.163.204.51 01/31
yenyen lagu2 yang ada d clip ini ada di situs apa yah?
lagunya bgs2....
202.58.173.6 02/09
yenyen cara downloadnya???
202.58.173.6 02/09
dfg dfg
125.60.241.211 03/15
reka manik syahlom... anak muda
alow smuanya masih tetep semangat dalam Tuhan Yesus
pa kbr smua?
add aq yuup difs avatar_reka@yahoo.com
116.12.46.34 03/29
pengkie iy donk... tunjukin ke kita cara downloadnya donk....:(
222.124.224.217 04/24
Kevin Wah, Petunjuk cara download flash ini, sudah saya kasih tahu di comment flash yang redemption, tapi hrs menggunakan IE. Semoga program ini berguna bagi pembaca..

How to download this flash, is in the redemption's comment flash... u must use internet explorer to download this flash, May Bod Bless You, Thx
125.164.177.54 05/15
giff download///???
125.162.169.253 06/09
Ericakawai Life is short...But I will give it to UR GLORY JESUS!!! please help me through this!!
114.199.103.242 07/24
sandy yes....kiro please help....
how to download all thiss clip....
117.102.97.82 08/28
dodo i like it, how to download this?
222.124.224.107 09/03
Ervinaa bgmn cr memskkan flash ke FS ?
125.163.143.149 09/27
gentHong downLoadE pie???????????????????????????????????????????????????????????
125.163.211.152 10/05
maria download nya ga bs ya
202.134.6.36 04/27
Novia_psb thanks God for everything..
114.121.237.114 10/06
natanael cara download clip ini gmna sii??
pleas kasih tau, saya senang sekali dgn clip2 ini,, clip ini sangat berkesan buat saya......
114.59.136.234 12/19
hj hjgh
202.152.202.41 11/28
noo Download this by Firefox >>
Right-click on mouse in this frame >> View Page Info >> Media >> search and click ...remain.swf >> save as >> Ok..
Play with flash player or open with by browser..
114.79.6.102 06/24
Timo Jesus I Love U
180.241.199.49 04/15
benny I love Jesus
39.213.68.114 08/12
Eu Jangan download2 lah...Kiro perlukan biaya utk pekabaran Injil melalui web ini, so kita jg hrs memberkati spy web ini jg menjadi berkat buat jiwa2 atau yg letih lesu berbaeban berat. Jadilah pendukung bukan batu sandungan utk pengabaran Kabar Baik. Beli 1 file aja ga mahal kok. Ayo anak Tuhan harus beri contoh yg benar
118.97.212.189 08/18
ari semangat
202.67.34.232 02/19
ari mari semua bangun hubungan kita dengan Tuhan Yesus dan ingat hari- hari semakin jahat
202.67.34.232 02/19
Name
Pass